Evakuointipyyntö Itä-Ukrainan pommituksia paenneilta ihmisiltä

Saimme evakuointipyynnön Itä-Ukrainan pommituksia paenneista ihmisistä ja lähdimme matkaan hyvin nopealla varoitusajalla. Keräsimme pikaisesti auton täyteen avustuksia. Kyydissä meillä oli noin sata kiloa erityisolosuhteisiin tarkoitettuja proteiinihiutaleita, useita laatikollisia aikuisten vaippoja, kymmeniä kiloja vitamiinitabletteja, koiranruokaa,

  Pihlajalinnan lahjoittamia haavanhoito- ja ensiaputarvikkeita, ruokaa ja vaippoja Tapanilan Urheilukeskusen tekemästä keräyksestä sekä yksityisten lahjoittajien antamia vaatteita, leluja ja tarvikkeita.
Osa avustuksista postitettiin saman tien itäiseen Ukrainaan. Pakolaiset haettiin kyytiin ja kahdeksantuntisen rajanylityksen jälkeen matkasimme Suomeen. Ukrainalaiset saatettiin junaan ja he jatkoivat matkaa ennalta sovittuihin kohteisiin. He ovat nyt perillä uusissa kodeissaan. Yksityisyyssyistä emme julkaise heistä kuvia. Kiitos kaikille lahjoittajille jotka mahdollistivat myös tämän matkan rahoituksen. Erityiskiitos Matille, Heidille, Lauralle ja Pialle, joiden keräämiä avustuksia toimitimme ukrainalaisille.

 

Olemme pian lähdössä jälleen matkaan ja olemme riippuvaisia ulkopuolisesta rahoituksesta. Matkakustannuksia syntyy ainoastaan dieselistä, laivalipuista ja pakolaisten ruokailuista. Pienikin summa on suureksi avuksi. Toimintaa voit tukea pienkeräysluvan kautta:
Saaja: Eva Kivinen, Tommi Ojala tai Ronja Tuukkanen
OP: FI3152800020104428
Viesti: Fin aid
SWIFT OKOYFIHH
RA/2022/743

Jätä kommentti